BELANGRIJKE INFORMATIE CORONAVIRUS

PRAKTIJK GESLOTEN TOT 28 APRIL A.S.
 
Geachte patiënten, ouders en verzorgers,
 
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die zijn aangekondigd door het Ministerie van VWS, en op advies van de Koninklijke Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT) en de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO) in de strijd tegen het verspreiden van het Coronavirus, heb ik het besluit genomen om de praktijk in ieder geval tot 28 april a.s. te sluiten.
 
Het gevolg daarvan is dat alle afspraken in die periode zullen worden geannuleerd en  worden verzet. U begrijpt dat dit een enorme klus zal zijn, waar wij ons de komende dagen op zullen gaan richten.
 
U wordt verzocht om niet naar de praktijk te komen, ook niet om afspraken te verzetten. Wij nemen daarover contact met u op zodra de afspraak ingepland kan worden, u hoeft niet zelf te bellen.
 
In geval van spoedklachten kunt u ons mailen op info@orthokolodziej.nl of inspreken op het antwoordapparaat dat hoort bij ons telefoonnummer 071-5126394. Vanzelfsprekend zullen wij uw klachten verhelpen, maar er zullen geen behandelingen worden uitgevoerd.
 
Wij proberen u allen zo snel mogelijk te bereiken maar doen een beroep op u om deze mededeling te delen.
 
Wij wensen u allen sterkte toe in deze moeilijke tijd.
 
Met vriendelijke groet,
Paul Kolodziej