Coronamaatregelen in onze praktijk

Geachte patiënten, ouders en verzorgers,

Zeg uw afspraak af als u, of iemand in uw woonomgeving klachten heeft die kunnen passen bij het coronavirus. Vanzelfsprekend blijft u ook thuis indien u, of iemand bij u thuis positief is getest op het virus.

Wij vragen u daarnaast om in de praktijk rekening te houden met  het volgende:

  • De praktijk is alleen toegankelijk voor patiënten 
  • Bij consulten mag helaas slechts één ouder mee
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Draag een mondkapje in de wachtkamer
  • De toiletten en de poetshoek zijn gesloten

Onze standaard hygiënemaatregelen voldoen aan strenge normen. Om het besmettingsgevaar te minimaliseren, doen wij daar nog een schepje bovenop met extra beschermingsmiddelen.

Met vriendelijke groet,

Paul Kolodziej


Mocht je de praktijk niet direct kunnen bereiken, dan kun je altijd een boodschap op het antwoordapparaat achterlaten. Vermeld daarbij je naam en telefoonnummer dan word je z.s.m. teruggebeld. In geval van weekend of vakantie zal dit de eerstvolgende werkdag het geval zijn. Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen met het contactformulier van deze website (rechtsboven)

Waarneming:
In geval van zeer ernstige pijnklachten tijdens het weekend en vakanties wordt de praktijk mogelijk door een collega orthodontist in de regio waargenomen. Als je ons normale praktijknummer (071-5126394) belt, hoor je wie er op dat moment waarneemt.