Extra maatregelen

Geachte patiënten, ouders en verzorgers,

Wij vragen u om in de praktijk rekening te houden met  het volgende:

Zeg uw afspraak af bij verkoudheidsklachten, koorts of als iemand bij u thuis koorts heeft. Blijf ook thuis als u de laatste 10 dagen in contact bent geweest met een door het coronavirus besmet persoon.


  • De praktijk is alleen toegankelijk voor patiënten 
  • Bij consulten is helaas slechts één ouder welkom 
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Geadviseerd wordt in de wachtkamer een mondkapje te dragen
  • De toiletten en de poetshoek zijn gesloten

Onze standaard hygiënemaatregelen voldoen aan strenge normen. Om het besmettingsgevaar te minimaliseren, doen wij daar nog een schepje bovenop met extra beschermingsmiddelen.

Met vriendelijke groet,

Paul KolodziejMocht je de praktijk niet direct kunnen bereiken, dan kun je altijd een boodschap op het antwoordapparaat achterlaten. Vermeld daarbij je naam en telefoonnummer dan word je z.s.m. teruggebeld. In geval van weekend of vakantie zal dit de eerstvolgende werkdag het geval zijn. Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen met het contactformulier van deze website (rechtsboven)

Waarneming:
In geval van zeer ernstige pijnklachten tijdens het weekend en vakanties wordt de praktijk mogelijk door een collega orthodontist in de regio waargenomen. Als je ons normale praktijknummer (071-5126394) belt, hoor je wie er op dat moment waarneemt.