Openingstijden praktijk

In verband met het Coronavirus is de praktijk gesloten tot 28 april a.s.

Wanneer gaat de praktijk weer open?
 
Ik kan me voorstellen dat u zich zorgen maakt over het vervolg of de start van uw orthodontische behandeling. Voor de ene patiënt is het eind van de behandeling uitgesteld, de ander wil juist graag beginnen.
 
In beide gevallen kan ik u helaas geen garantie bieden voor behandeling. Het werken met instrumenten en mechanisch aangedreven instrumentarium waarbij lucht- en vochtdeeltjes vermengd worden (de zgn. aerosolen), vormt een belangrijke bron van besmetting in de gezondheidszorg, en dus ook in de orthodontie.
 
Ofschoon wij zeer streng zijn in de hiervoor geldende hygiënenormen, is het risico op besmetting en verspreiding van het COVID-19 virus bij behandelingen waarbij aerosolen vrijkomen, te groot voor zowel het personeel als (via kruisbesmetting) andere patiënten. Dit heeft dus vooral gevolgen voor patiënten met vastzittende apparatuur (slotjes) en de meeste Invisalign-patiënten. Het verwijderen, maar ook het plaatsen van vaste apparatuur, is momenteel niet mogelijk.
 
Op dit moment ben ik aan het inventariseren welke behandelingen mogelijk wél zouden kunnen worden uitgevoerd. Mocht u, of uw kind daarvoor in aanmerking komen, dan zal behandeling in overleg met u, plaats kunnen vinden. U kunt er van verzekerd zijn dat in dat geval zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen voor een afspraak.
 
 
Met vriendelijke groet,
Paul Kolodziej
 

 
normale openingstijden

Maandag tot en met donderdag 
08.30 uur - 12.30 uur
13.00 uur - 16. 30 uur

Vrijdag
08.30 uur - 12.30 uur

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch te bereiken op
maandag tot en met donderdag van

08.30 uur - 09.30 uur
13.00 uur - 14.30 uur

en op vrijdag van
08.30 uur - 11.00 uur

op het volgende telefoonnummer: 
071-5126394


Mocht u de telefoniste niet direct aan de lijn krijgen, dan kunt u een boodschap inspreken of u kunt een bericht mailen naar info@orthokolodziej.nl . Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Mocht je de praktijk niet direct kunnen bereiken, dan kun je altijd een boodschap op het antwoordapparaat achterlaten. Vermeld daarbij je naam en telefoonnummer dan word je z.s.m. teruggebeld. In geval van weekend of vakantie zal dit de eerstvolgende werkdag het geval zijn. Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen met het contactformulier van deze website (rechtsboven)

Waarneming:
In geval van zeer ernstige pijnklachten tijdens het weekend en vakanties wordt de praktijk mogelijk door een collega orthodontist in de regio waargenomen. Als je ons normale praktijknummer (071-5126394) belt, hoor je wie er op dat moment waarneemt.